Uczniowie uczestniczyli w następujących kursach:

  1. Wykorzystanie czekolady i innych surowców oraz technik zdobienia artystycznych wyrobów cukierniczych
  2. Sery na europejskich stołach
  3. Polskie produkty i potrawy regionalne
  4. Rzeźbienie w warzywach
  5. Potrawy jarskie i wegetariańskie – dwie grupy

W marcu br. uruchomione zostały kolejne kursy:

  1. Zupy i sosy świata
  2. Polskie produkty i potrawy regionalne – druga grupa
  3. Ryby słodkowodne

 

Do tej pory w  kursach wzięło udział 56 uczniów.

Zapraszam do zapisywania się na kolejne kursy:

  1. Mięso jagnięce w produkcji gastronomicznej
  2. Ryby słodkowodne
  3. Wykorzystanie czekolady i innych surowców oraz technik zdobienia artystycznych wyrobów cukierniczych
  4. Sery na europejskich stołach
  5. Rzeźbienie w warzywach
  6. Zupy i sosy świata
  7. Gastronomia po francusku – kurs teoretyczny

 

Zapraszam do obejrzenia fotorelacji ze zrealizowanych kursów.

Więcej informacji o rekrutacji na kursy: http://zsps.krakow.pl/index…/centrum-kompetencji-zawodowych/

 

Izabela Szymańska

szkolny koordynator projektu CKZ

CKZ - Czekolada
CKZ - Potrawy jarskie i wegetariańskie
CKZ - Potrawy regionalne
CKZ - Ryby słodkowodne
CKZ - Rzeźbiarze
« z 2 »
CKZ - Sery
CKZ - Zupy i sosy świata