Skip to content
+48 (12) 42 238 66sekretariat.szkoly@zsps.krakow.pl
Librus
Gastronomik – Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Krakowie
  • Strona główna
  • O nas
    • Historia
    • Dokumenty
    • Film promocyjny
    • Nasz Patron
    • Promocja szkoły
    • Projekty
      • Apetyt na działanie
      • ReCall
    • Sekretariat główny
    • Szkoła w mediach
    • Wirtualny spacer
  • Strefa rodzica
    • Karta zwolnienia
    • Logopeda
    • Pedagog
    • Psycholog
    • Rada Rodziców
    • Sekretariat główny
    • Terminy zebrań
  • Strefa ucznia
    • Karta zwolnienia
    • Koła zainteresowań
      • Carving
    • Konkursy
    • Logopeda
    • Pedagog
    • Plan lekcji
    • Psycholog
    • Rozkład dzwonków
    • Samorząd Uczniowski
    • Sekretariat uczniowski
  • Oferta edukacyjna
    • Klasy patronackie
    • Klasy integracyjne
    • Technikum Przemysłu Spożywczego nr 22 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe
      • Technik technologii żywności z kwalifikacją cukierniczą
      • Technik żywienia i usług gastronomicznych
      • Technik usług kelnerskich
    • Branżowa Szkoła I Stopnia nr 23 im. św. Maksymiliana Marii Kolbe
      • Cukiernik
      • Kucharz
      • Piekarz
      • Przetwórca mięsa
      • Kelner
      • Klasy integracyjne
    • VIII Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych im. św. Maksymiliana Marii Kolbe
    • Branżowa Szkoła II Stopnia
  • Facebook
  • Zamówienia
  • Wynajem
  • CKZ
  • KKZ
  • Warsztaty kulinarne
  • Promocja szkoły 2025/2026
  • Matura 2025
  • Egzamin zawodowy 2025
  • Klasy integracyjne
  • Rekrutacja 2025/2026
  • Dni otwarte 2025
  • Podręczniki na rok szkolny 2024/2025
  • IODO
  • Kontakt

Krakowski Tydzień Zawodowców 2025

  • Home
  • Krakowski Tydzień Zawodowców 2025

Zawody w których kształcimy

„Poznaję, doświadczam, wybieram…”

Jak do nas dojechać?

Wirtualny spacer

Patronat

Deklaracja dostępności

Projekty unijne

BIP

Monitoring powietrza

Archiwum

Administrator strony: glowna.zsps@gmail.com

Education Base by Acme Themes
Rekrutacja 2025/2026