Skip to content
TECHNIKUM PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO NR 22 W KRAKOWIE IM. ŚW. MAKSYMILIANA MARII KOLBE
Technik żywienia i usług gastronomicznych (zobacz)
Technik technologii żywności (Zobacz)
Kelner/Technik usług kelnerskich (zobacz)
if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
{
$fblbHead_top_margin=-30;
}
if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
{
$fblbHead_top_margin=-78;
}
if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
{
$fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
}
if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
{
$fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
}
if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
{
$fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-60;
}
if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
{
$fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-155;
}
?>