W dniu 1 lutego 2018 roku naszą Szkołę odwiedzili uczniowie 3-ciej klasy Gimnazjum nr 25 przy Zespole Szkół Ogólnokształcących Integracyjnych nr 3 w Krakowie, ul. Strąkowa 3a.
Uczniowie postanowili zmierzyć się z wypiekiem pizzy na bazie ciasta drożdżowego, wytworzonego metodą 2-fazową, w przeciwieństwie do swoich młodszych kolegów i koleżanek z tej samej szkoły, którzy zastosowali w swym działaniu metodę 1-fazową.
Młodzież jak zawsze spisała się na medal, czego efektem jest „kolorowy” apel, który wystosowali do wszystkich kandydatów zastanawiających się nad wyborem szkoły gastronomicznej jako miejsce swojego przyszłego kształcenia.
Zapraszamy do zapoznania się z fotorelacją z niniejszych warsztatów oraz zapraszamy serdecznie wszystkich kandydatów, którzy chcą odkryć z nami swój talent kulinarny.